Stipe Miočić dobio veliko priznanje

Slavni Joe Rogan, jedna od najvećih legendi borilačkog sporta, odao je priznanje Stipi Miočiću prilikom izjave o njegovom zahtjevu za revanš protiv Daniela Cormiera. Sjajni UFC-ov komentator je u svom podcastu kao glavnu tematiku uzeo Stipu Miočića, Daniela Cormiera i Brocka Lesnara. Gostovali su Bryan Callen i Brendan Schaub.

Image result for Stipe Miočić dobio veliko priznanjeUpravo je Cullen potegao ovo pitanje, tj. zaslužuje li Stipe Miočić revanš protiv Cormiera. Joe Rogan nije ostao dužan, čini se da je pripremio odgovor pa je rekao u startu da Stipe zaslužuje revanš. Joe Rogan je naglasio da je Miočić imao najviše obrana u povijesti sporta i da se može reći kako je najuspješniji teškaš ikada. Pogledajte ove činjenice, naglasio je Rogan, i razmislite na primjer o načinu na koji je nokautirao Fabricia Werduma, što se događalo u borbama protiv Alistaira Overeema i Juniora Dos Santosa. Francis Ngannou je svima tjerao strah u kosti, međutim to nije spriječilo Miočića da i njega pobijedi. Zbog svega navedenog Joe Rogan je ustvrdio da je Miočić najuspješniji teškaš u povijesti. Ipak taj perfektan udarac Cormiera je promijenio situaciju, a isti je došao kao plod odlične strategije.

No jasno mu je kako kaže da je UFC donio svoju odluku te da će se dogoditi borba koju pravi navijači ne žele vidjeti. Jasno je da je Brock sasvim sigurno idući, no pitanje je da li je on u stanju proći testiranja. Nakon svega je jasno da Joe Rogan Stipu posebno cijeni bez obzira na to koliko bi Lesnarov povratak donio novca Roganovom poslodavcu. Lesnar je nedavno testiran nakon povratka u USADA testni bazen, a nakon nekoliko sedmica će se znati i rezultati. Treba reći da je veliki broj uglednih osoba iz ovog svijeta izrazilo velike sumnje u to može li Lesnar biti čist od nedozvoljenih supstanci, a neki od njih su Dominick Cruz i Junior Dos Santos.