Trušček: Baba me naučila da ne dajem milost

Image result for Trušček: Baba me naučila da ne dajem milost,Pred svoj nastup u Japanu i ostvarenje svog sna kako je rekao, Ivica Trušček je kazao par riječi o onome što ga čeka. Hiroki Kishino je protivnik, domaći borac. Naravno, jasno je da se samo nastupom Ivica ni slučajno neće zadovoljiti pa je jasno da ide po rezultat. Pobjeda bi svakako bila odskočna daska za veće stvari. Ivica će inače nastupiti u sunaslovnoj borbi na eventu promocije Rings.

Naravno, odlazak u Japan za sobom uvijek povlači neke zanimljivosti, a Ivica je bio voljan da podijeli ono što se događalo u njegovoj posjeti ”Zemlji izlazećeg sunca”. Objasnio je da su Japanci malo čudni, te da traže konstantna vaganja, što nije dobro po njega. No jasno je da će borba svakako uzrokovati dehidriranost i usporiti maksimalnu brzinu kretanja. Potvrdio je ono što svi znamo o Japancima, a to je njihova perfektna preciznost, točnost i pedantnost. Kod njih se ne može dogoditi kao drugdje da se stvari odvijaju suprotno planiranom. Izrazio je žaljenje što odmah nakon borbe putuje nazad budući da mu je naravno želja malo razgledati grad jer je zaista pitanje da li će se ikada više vratiti.

Što se tiče borbe, problem predstavlja udaljenost, pa će dugotrajni i iscrpni put od čak 12 sati sasvim sigurno ostaviti traga na mogućnosti Ivice Truščeka. Konkretno u borbi očekuje fizičku nadmoć i nastojat će to iskoristiti. Kako je rekao, od babe je naučio da nikada ne traži milost, niti da je daje, pa je spreman za klinč, hrvanje, gušenje i sve ostalo što jedna ovakva borba sa sobom nosi. Dodao je na kraju da mu je ovo tek druga borba gdje nema plaćenu hranu, pa mu ova vaga kako kaže, dobro dolazi. Na istom eventu u glavnoj borbi nastupa Duško Todorović, za kojeg Ivica kaže da se radi o jednom odličnom čovjeku i pravom sportašu.