Stipe Drviš o svemu pomalo

Image result for Stipe Drviš o svemu pomaloStipe Drviš je nedavno dao veliki intervju za FS, govoreći o svemu pomalo, ponajviše o svome novom poslu i povratku iz svoje sportske mirovine. Kako to obično u životu i biva, posao je došao slučajno, dok se Stipe odmarao od sporta: stigao mu je poziv od Orsata Zovka da se priključi timu Cro Copa i pomogne mu u nastojanjima za postizanje uspjeha. Ponuda je bila jako primamljiva, pa se Drviš nije mislio ni sekunde, već je odmah ušao u ove zanimljive vode.

Danas trenerski posao, čini se, cvjeta, a pored toga što je u odličnim odnosima s Filipovićem, Stipe Drviš se može pohvaliti da trenutno trenira nekoliko istaknutih boraca kao što su Darko Stošić ili Ante Delija. Uskoro za Stipu počinje drugi nastup na UFC kao trener, i to u Hamburgu. U ovom intervjuu za Fight Site Drviš je otkrio neke tajne poput toga u kakvom su stanju njegovi borci, ali i vrlo zanimljivu informaciju, koliko će potrajati rehabilitacija Cro Copa.

Rekao je da je Darko Stošić po prvi put u karijeri prošao sustavne pripreme, te da će itekako spreman dočekati svoj nastup u Hamburgu. Čini se da je sve išlo prema planu pa je ovaj proslavljeni sportaš vrlo zadovoljan napravljenim. Istaknuo je da je rađeno na taktičkim, ali i tehničkim aspektima borbe kao što su na primjer boks ili parter. Radili su se i odlični sparinzi, ali Stipe Drviš je naglasio jednu jako bitnu stvar, a to je kondicijski trening bez kojeg sve ostalo pada u vodu. Upravo je na kondiciji rađeno najviše pa je čini se njegov borac itekako spreman.

Za kraj, izdvojit ćemo informacije o Mirku Filipoviću. Drviš je rekao da je Mirko fenomen s obzirom da već osam tjedana nakon operacije trenira na 70 posto. Naglasio je da je Mirko psihički već spreman za nove borbe i pobjede.