Cro Cop od sada i na igricama

Mirko Cro Cop Filipović je zasigurno najpoznatiji borac u Hrvatskoj, a svojim borbama je pokazao da je među najboljima u svijetu ikada. Mirko Filipović je rođen 10. rujna 1974. godine u Vinkovcima, 1993. godine počinje s vježbanjem borilačkih vještina a tek 2000. godine je postao borac ultimate fighta i time je započeo uspješnu karijeru.

Borilačka karijera mu je bogata, iako mali broj ljudi zna za to: bavio se i karateom no ne predugo jer ubrzo prelazi na boks. Zapravo je to bio amaterski boks koji će mu donijeti mnogo iskustva u budućnosti kao što je kick box i K-1. Prelaskom Cro Copa u PRIDE 2001. godine borbe su obogatile njegovu karijeru maksimalno crocopnaigricama te su ga dovele do borbe s poznatim Minotaurom. Sve ovo kao i mnoge stvari koje nismo ovde spomenuli vodili su ka tome da Mirko Cro Cop bude uvršten u igru EA Sportsa UFC 3 s još 4 legendarna borca.

Image result for Cro Cop od sada i na igricamaNaslovnicu igre ukrasio je Demetrious Johnson koji je, možemo to tako reći, poznati igrač pa mu je ova gesta veliki napredak u karijeri. Borci poput Tita Ortiza, Matta Serra, Wanderleia Silve, Kombo Slicea i Cro Copa krasit će ovu igricu koja se može kupiti za 250 kuna. Nakon što se raspao THQ, UFC postaje ogroman sport u gaming svijetu dostojno predstavljajući borilačke vještine na konzolama i postižući sve veću popularnost. EA Sportsov ignite engine uspijeva animirati i najsitnije detalje kao što su obrisi lica i dlake na kosi. Uz ovih 5 boraca koje sam nabrojao gore još jedan od noviteta je i izbor ženskih boraca koji se bore pod UFC licencom. Svi borci su detaljno i precizno prenešeni u igricu, virtualni likovi izgledaju kao pravi borci u kavezu. Zapravo nema mečeva u kojemu je jedan borac nadmoćniji od drugom i tim postupkom EA Sports UFC 3 je postala ozbiljna igra.